Preview Mode Links will not work in preview mode

Jouw Verhaal · Digitaal

Apr 14, 2022

In deze aflevering spreek ik met de auteurs van het boek "Alles is onder controle! & 9 andere mythes over organiseren in tijden van crisis."

Bert Brugghemans is brandweercommandant van zone Antwerpen, en werd in 2021 uitgeroepen tot Public Leader of the Year.

Stijn Pieters is crisisstrateeg bij PM Risk Crisis...


Jan 27, 2022

In deze aflevering spreek ik met een expert die er wel eens wat slaap voor laat. Herman Maes is marketing strateeg bij Intracto, docent aan de UHasselt en Thomas Moore hogeschool en heeft een techblog Dailybits.

We hebben het over GDPR wetgeving en of we nu echt schrik moeten hebben van de boetes, maar ook over de...


Dec 10, 2021

Hoe bereik je jongeren op sociale media? Ik stel de vraag aan Jihad Van Puymbroeck. Ze is communicatiemedewerkster bij De Ambrassade, freelance consultant en voorzitster van Hand in Hand tegen Racisme.

Zowel in haar verschillende maatschappelijke engagementen als op professioneel vlak heeft Jihad al heel wat...


Jun 3, 2021

In deze aflevering spreek ik met experte inclusieve communicatie Hanan Challouki. Ze richtte een eigen agency op - gespecialiseerd in inclusieve communicatie - en stond op de Forbes 30 under 30 list in de categorie media & marketing. Ze is host van de podcast Wat Zij Wil voor 'vrouwen met een doel', en schreef in april...


Apr 15, 2021

In deze aflevering hebben we het over fondsenwerving via sociale media. Welke tools kan je inzetten en hoe kom je tot een origineel concept waarmee je je fondsenwervingsdoelen wél kan halen?

Een aflevering vol inspiratie en eerlijke verhalen van SOS Kinderdorpen (Kel Wouters) en Gaming4Life.